کد خبر: 19295
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳
شهید سردار سلامی

دختر سردار سلامی گفت: پدرم همیشه به لباس سبز پاسداری افتخار می‌کرد و همیشه می‌گفت اگر صدبار بمیرم و زنده شوم باز هم این لباس را می‌پوشم.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده، خانواده سرداران شهید حسین سلامی، محمود باقری و امیر علی حاجی‌زاده مهمان سومین رویداد آیینی محرم شهر بودند و در استیج این رویداد درباره‌ آنان سخن گفتند.

برادر شهید حاجی‌زاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ 12 روزه گفت: او نه تنها برادر من بلکه برادر تک تک مردم ایران بود. شهید حاجی‌زاده واقعا زحمات زیادی می‌کشید.

پسر شهید محمود باقری نیز گفت: آخرین باری که با حاج آقا سفر زیاری رفتیم سال 1401 بود. به جهت ملاحظات امنیتی نمیشد کل مسیر را پیاده روی کرد، اما ایشان بسیار اصرار داشت به‌اندازه چند عمود، هم پای زوار سیدالشهدا برود. می‌گفت شاید دیگر روزی من نشود که به کربلا بیایم. اکنون پدرم در میان ما نیست و از همه شما مردم ایران که به سفر اربعین می‌روید درخواست می‌کنم چندقدمی هم به یاد پدرم باشید.

وی ادامه داد: باید بگویم که استقبال مردم از مزار این شهدا بسیار بالا است. مردم ما بسیار قدردان هستند و فکر می‌کنم در 4 دهه انقلاب به این حد از اتحاد و انسجام نرسیده بودم.

در بخش دیگری از این مراسم، دختر شهید سلامی صحبت کرد و گفت: پدر من همه را فرزند خودش می‌دانست و با همه مثل فرزند خودش رفتار می‌کرد. شهدا برای ما افتخار جاودانه آفریدند که تا ابد به آن می‌بالیم. درست است که آنان در بین ما نیستند، اما محبتشان در قلب مردم ماست.

وی ادامه داد: پدرم هیچ وقت نماز شبش ترک نشد و عادت داشت هر روز یک جز از قرآن را بخواند. پدرم همیشه به لباس سبز پاسداری افتخار می‌کرد و همیشه می‌گفت اگر صد بار بمیرم و زنده شوم باز هم این لباس را می‌پوشم. او به شدت مردم را دوست داشت و به آنان اهمیت می‌داد. شعار همیشگی‌شان این بود که جان تک تک این ملت به اندازه کل مردم برای ما ارزش دارد و حتی جانمان را برای یک‌نفر از این مردم می‌دهیم. جالب است بدانید که هر زمان همراه با ایشان به مراسم راهپیمایی می‌رفتیم، به دلیل اینکه مردم دوستشان داشتند، در حلقه ای از مردم قرار می‌گرفتند و ما ازش فاصله می‌گرفتیم؛ اکنون نیز همین شده‌ است و بعد از شهادتش هم مزار ایشان در حلقه محبت مردم قرار گرفته است‌.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

آخرین‌ها